Lyrics to Unaz E Arte
Unaz E Arte Video:
E ma e mira vjet ma e mira shekuj Ne zemren time gjithmone ke me mbetur Ndoshta je martuar ndoshta ke dhe femi Ndoshta te ka marr malli ty me me pa me sy Ndoshta je martuar ndoshta ke dhe femi Ndoshta te ka marr malli ty me me pa me sy Unaz moj unaz e arte Vetem ti me mbete nje kujtim i zjarrt Unaz moj unaz e arte Vetem ti me mbete nje kujtim i zjarrt Dikush shuan mendjen ne buzet e tua A te bjen ne mend e dashur Se te kam dashuru Gjith pranverat qe do te vin E do te kalojn Zemren time pa ti smundem ta gezoj Gjith pranverat qe do te vin E do te kalojn Zemren time pa ti smundem ta gezoj Unaz moj unaz e arte Vetem ti me mbete nje kujtim i zjarrt Unaz moj unaz e arte Vetem ti me mbete nje kujtim i zjarrt Unaz moj unaz e arte Vetem ti me mbete nje kujtim i zjarrt Unaz moj unaz e arte Vetem ti me mbete nje kujtim i zjarrt MEIN LIEBLINGSLIEEEEDDDDD
Songwriters:
Publisher:
Powered by LyricFind