Lyrics to Trendafile
Trendafile Video:
Trëndafile fletë gjerë Eja të të puth njëherë Mori vashëza pa mëmë Eja vemi ndë dhe tënë Trëndafile fletë gjerë Eja të të puth njëherë Lule je, lule të thonë Lule je për tënë zonë Trëndafile faqe kuqe Eja merre një burbuqe Eja verë e sillmë verë Eja të të puth njëherë Eja vashëzo me mua Të të puth sa herë që dua Lule je, lule të thonë Lule je për tënë zonë
Songwriters:
Publisher:
Powered by LyricFind