Lyrics to Shoku I Tij
Shoku I Tij Video:
Si për sherr vjen te un e si shkon tjeter kujt e mua për shokun e tij më prehen gjunjt dhe sna len rehat në asnjë moment vet nonstop prish punë flet dhe vetëm flet deri tash ishim puth deri tash kishim ik krejt por osht veq një problem qe sna len shoku i vet(2x) si për sherr kur tdalim bashk në ballkon e ai vjen mas neve prap na pengon dhe sna len rehat e xhelozia e vret prap nuk na len vet flet dhe vetem flet deri tash ishim puth deri tash kishim ik krejt por osht veq një problem qe sna len shoku i vet(2x)
Songwriters:
Publisher:
Powered by LyricFind