Rrugët ku jetojmë Lyrics

Ligji Rruges

Non-album songs

Lyrics to Rrugët ku jetojmë
Rrugët ku jetojmë Video:
LARGOEHMI NGA RRUGA MC FRECI QG
GJENERATA E HUMBUR EDHE NJEHER NE P.R.C
NEPER RRUGET KU JETUAM ATY JEM EDHE SOT
ATY KU E EMIRA SUNDON PROBLEME KU KA PLOT
STILI JON KU JETON KU DOMINON SIMBOLI IM
KU BASHKOHET LIGJI I RRUGES NE HIP-HOP RITMIN TIM
ME NJE EKIP TE ZGJEDHUR AFER TEJE PARAKALOJ
FEMRA KERR SIGURIM NEPER RRUGET E MIJA PUSHOJ
NOSHTA TANI NUK ME NJEH PO E MERR VESH MA VON
GJENERATA E HUMBUR ME TY JAM PERGJITHMON
KE KUJDES NEPER RRUG ATY VLEN LIGJI IM
E THEVE AT LIGJ NUK KA FALJE AS NGUSHLLIM
ME WISKI NE DOR ME DISA FEMRA AFER MEJE
SI NJE TMERR I BEFASISHEM UN KALOJ AFER TEJE
DERI DJE ISHA NE KRIM POR TANI ME NUK JAM
POR MOS ME PROVOKO SE PRAP AT LEKUR KAM
LIGJI I RRUGES VLEN PER TY DHE JETON BASHK ME TY
LOJA FER DHE ME RREGULL DHE SHIKOJE JETEN NE SY
E GJITH KJO E ARSYTON PROBLEMIN QE SUNDON
LERI ANASH PROBLEMT SE JETA JOTE PERFUNDON

LIGJI I RRUGES I NENTOKES NJE REALITET QE JU RRETHON
PRETENDON T'JU NDRYSHOJ AT QE JUVE JU MUNDON,TMERRIN FERRIN
MBI JU DHE PROBLEMT I LUFTON ME GJENERATEN E HUMBUR QE ENDE
KETU SUNDON.

LIGJI I RRUGES PRAP ME JU NE AMBIENTIN TUAJ
LUAJ ME TY TE THEJ TE SHUAJ DHE TE BEJ TE VUAJ.
TANI GIN&JUISE DIKUN LARG NE NJE SHTEPI
ME FEMRAT ME TE MIRA DHE ME HOMIT E MI
HOMIT E MI ANASH TANI MUZIKA JEHON
BAZENI ESHT MBUSHUR DHE NJE FEMER MA SERVON
AT QKA E PREFERON TE CILEN TI E DON
QE SHPESH HER E BON PA MBROJTE PA KONDOM
ME TEKILL A PAK LIMON MC FRECI NE SHTEPI
GJENERATA E HUMBUR EDHE NE PARTY KU JE TI
ME HAVERAT E MI RRI DJ.FANTA DHE ICE-10
ATY KU ESHT JETA DHE PROBLEMET NUK KAN VEN
POR NESE BON PROBLEM TE PRET ARMA MAS KOKES
LE QE DEL JASHT EDHE I THU LAMTUMIR BOTES.
DHE KESHTU DERI NE MENGJES NEJA JON VAZHDON
LIGJI I RRUGES-GJENERATA E HUMBUR KREJT QKA JU RRETHON.

LIGJI I RRUGES I NENTOKES NJE REALITET QE JU RRETHON
PRETENDON T'JU NDRYSHOJ AT QE JUVE JU MUNDON,TMERRIN FERRIN
MBI JU DHE PROBLEMT I LUFTON ME GJENERATEN E HUMBUR QE ENDE
KETU SUNDON.

DERI DJE NE MESIN TUAJ DHE ATY JAM PERSERI
TE NJOH SHUM MIR DHE QA MENDON TI E DI
POR DUA TI SHMANGEM GHETTOS ATIJ VENDI KU JAM RRIT
KU JETOVA DERI DJE DHE NUK QITA KURGJA NE DRIT
KOHA E NENTOKES KRIMIT NUK THEM SE KA MBARUAR
SE TASH UN JAM NDRYSHE JETA IME KA NDRYSHUAR
TASH LIRIKA IME PER FEMRA PARE DHE KERR
E JO SI DERI DJE PER KRIM,GANGSTERA DHE TMERR
LIGJI IRRUGES-GJENRATA E HUMBUR DY EMRA QE I DI
QE ISHIN GJITHMON ME TY DHE TASH JAN TE TI
NE QDO GRAFFIT AFER TYRE NE QDO PJES TE JETES
ME LIRIKEN E PAVDEKSHE NJE KAPITULLI I TE VERTETES
JETA IME KETU PERFSHIHET,URDHERI IM KETU ZBATOHET
SE PRAP JAM NJE UJK QE NUK BON TE TROZOEHET
E GJITH KJO ARSYTON PROBLEMIN QE SUNDON
DHE MOS E HUMB SHPRESEN SE NJE JETE E RE FILLON

LIGJI I RRUGES I NENTOKES NJE REALITET QE JU RRETHON
PRETENDON T'JU NDRYSHOJ AT QE JUVE JU MUNDON,TMERRIN FERRIN
MBI JU DHE PROBLEMT I LUFTON ME GJENERATEN E HUMBUR QE ENDE
KETU SUNDON.
Songwriters:
Publisher:
Powered by LyricFind