Nuse Po Shkon Lyrics

Duli

Non-album songs

Lyrics to Nuse Po Shkon
Nuse Po Shkon Video:
E n'degjoj nje tupan qe ushton n'largesi une i mbyll ne shpi si qyqja n'vetmi Nga nje pik loti m'rrjell nga dy syt e mi dhe leshoj nga nje vaj per dashuri Nuse po shkon dhe po loton shkon per djal qe ti se don deshmitar jane dhe zogjet ne mal jemi desht por na kan n'dar Kete rrall jam nen ure me asht ba zemra gur z'du ma kurr drit me pa se nga shpirti me kan n'da Z'dua mjeku mem sheru z'dua shoket mem vizitu vec atehere kur ne varr kan mem cu Nuse po shkon dhe po loton shkon per djal qe ti se don deshmitar jane dhe zogjet ne mal jemi desht por na kan n'dar
Songwriters:
Publisher:
Powered by LyricFind