Lyrics to Jetojë
Jetojë Video:
Muzik kur dëgjoj Zemra mua më këndon Detin kur shikoj Dua valës ti ngjasoj Dhe cdo ëndërrim Dua ta shikoj në jet Dua emri im Një kuptim të më ket Një kuptim të më ket Dua vendi im Të jet si vet rinia Në shekuj këndon Pa fund melodi Dua të këndoj O dashuria ime Emri më merr kuptim Nga ty vendi im Muzik kur dëgjoj Zemra mua më këndon Detin kur shikoj Dua valës ti ngjasoj Dhe cdo ëndërrim Dua ta shikoj në jet Dua emri im Kuptim të më ket Dua me rini Emrin tim më mir të zgjoj Dua dashurin Vetja ime le ta zgjedhë Dhe cdo ëndërrim Dua ta shikoj në jet Dua emri im Një kuptim të më ket Një kuptim të më ket Dua vendi im Të jet si vet rinia Në shekuj këndon Pa fund melodi Dua të këndoj O dashuria ime Emri më merr kuptim Nga ty vendi im
Songwriters:
Publisher:
Powered by LyricFind