Lyrics to Isha Ne Vetmi
Isha Ne Vetmi Video:
Isha ne vetmi Tuj mendu per ty Morra te shikjoj Ne fotografi Morra te shikjoj Ne fotografi Lotet me shkojn per faqe Kur tshikjoj aty Zemra me vajtonte Per ty vash per ty Zemra me vajtonte Per ty vash per ty Ula me nje guri Dhe kujtoj aty E shikoj at vendin Ku rrishim te dy E shikoj at vendin Ku rrishim te dy Ju o zogjt e malit Ju lisan te gjat A me shihni mua Si po qaj me lot Ju fusha me lule Ju bylbylashu Ejani pran meje Se jam i vetmur Ejani pran meje Se jam i vetmur
Songwriters:
Publisher:
Powered by LyricFind