Edhe Pa Ty U Knaqa Lyrics

Gili

Non-album songs

Lyrics to Edhe Pa Ty U Knaqa
Edhe Pa Ty U Knaqa Video:
Ike E Me Le Duke Lotu Pik E Madh Ne Mua Mbeti U Mesova Pa Ty Me Jetu Mbeta Gjall Asgja Nuk Me Gjeti Dielli Pa Ty Lind E Perendon Edhe Pa Ty Jeta Po Vazhdon Krejt Cka Deshta Dhe Cka Kam Endrru U Mbulu Ne Harres U Mesova Pa Ty Me Jetu Edhe Per Mu Paska Shpres Edhe Pa Ty Jeta Po Vazhdojka Edhe Pa Ty Po Bajka, Po Bajka Gajle Tjera Tash Mos Paça Une Edhe Pa Ty U Knaqa, Une Edhe Pa Ty U Knaqa Se As Lumturin Mos Paça, Une Dhe Pa Ty U Knaqa Une Dhe Pa Ty U Knaqa Krejt çka Deshta Dhe çka Kam Endrru U Mbulu Ne Harres U Mesova Pa Ty Me Jetu Edhe Per Mu Paska Shpres Edhe Pa Ty Jeta Po Vazhdojka Edhe Pa Ty Po Bajka Po Bajka Gajle Tjera Tash Mos Paça Une Dhe Pa Ty U Knaqa Une Dhe Pa Ty U Knaqa Se As Lumturin Mos Paça Une Dhe Pa Ty U Knaqa Une Dhe Pa Ty U Knaqa
Songwriters:
Publisher:
Powered by LyricFind