Lyrics to E Di
E Di Video:
Kinse ti mua me do s'ke nevoj mos më trego unë e di unë e di dhe kjo është vetëm një krim e shfrytzon ne dashuri unë e di unë e di gjithë kësaj fund do ti jap veç provo edhe një hap ref:(2x) e di e di njoh mashkuj si ti e di loqk sje si tha je veç me i zi ti mendon se gjithmon shkon unë e di se shum gabon unë e di unë e di çdo fillim ne këtë jetë fundin edhe do ta këtë unë e di unë e di gjithë kësaj fund do ti jap veç provo edhe një hap ref:(2x) e di e di njoh mashkuj si ti e di loqk sje si tha je veç me i zi gjith kësaj fund do ti jap veç provo edhe një hap ref:(4x) e di e di njoh mashkuj si ti e di loqk sje si tha je veç me i zi
Songwriters:
Publisher:
Powered by LyricFind