Lyrics to Dua Te Vdes
Dua Te Vdes Video:
Dua të vdes Dhe pse jam i ri Ndoshta kur do të dëgjosh Do të qash dhe ti (përsëritet) (refren) Por dije se kam vdek' Dhe zemra mu bo hi Dhe s'mendoj Më për ty ------------------------- Ndoshta do të gëzohesh Se nga unë do të lirohesh Ndoshta do të qash Se nga unë do te ndahesh (përsëritet) (refreni)
Songwriters:
Publisher:
Powered by LyricFind