Djali I Kosoves Sime Lyrics

Edona Llalloshi

Non-album songs

Lyrics to Djali I Kosoves Sime
Djali I Kosoves Sime Video:
Do't Këndoj Për Një Djal Për Një Djal Nga Kosova Se Ate Në Këtë Jetë Në Këtë Jetë Dashurova. Kishte Syrin Si Ulliri Kishte Trupin Si Galliri Djal Bujar Oh Zemër Trimi Gjith Mi Fliste Fjalt E ëmbëla O Sa Shumë Mi Kishte ëndja Veq Tek Ai O Më Rrinte Mendja. Kishte Syrin Si Ulliri Kishte Trupin Si Galliri Djal Bujar Oh Zemër Trimi Gjith Mi Fliste Fjalt E ëmbëla O Sa Shumë Mi Kishte ëndja Veq Tek Ai O Më Rrinte Mendja. Këndo Përseri Zemër Shkreta Fjalet E Mia Nuk Tu Duken Të Vërteta Zemëra Mu Plagos Qe Kur U Ndam Me Ty Dhe Më Duket Se Gjallë Në Dhe Do Të Hi. Shpirtin Ma Mbushe Plot Me Hidherime Dhe Kështu Mu Prish Kjo Jeta Ime. Dot Këthehem Një Ditë Përseri Dhe Do Të Gëzohemi Në Ardhmëri. Por Një Ditë Mori Rrugë Kaloj Fusha, Kaloj Male Iku Larg Ky Martir I Tokës Ime Plot Me Halle Prap E Don Kjo Zemëra Ime Djalin E Kosoves Trime Mbushur Plot O Me Hidhërime. Gjith Mi Fliste Fjalt E ëmbëla Oh Sa Shumë Mi Kishte ëndja Veq Tek Ai O Më Rrinte Mendja Prap E Don Kjo Zemëra Ime Djalin E Kosoves Trime Mbushur Plot O Me Hidhërime Gjith Mi Fliste Fjalt E ëmbëla Oh Sa Shumë Mi Kishte ëndja Veq Tek Ai O Më Rrinte Mendja.
Songwriters:
Publisher:
Powered by LyricFind