Lyrics to Dite Per Dite
Dite Per Dite Video:
Ska njeri qe te merr vesh, her flet mire e her flet keq. Sot me don neser jo, kjametin une po e shoh. Ne fije nuk po muj me te ra, gjysma zemres mu ka nda. Ste mjaftoj vetem une ndoshta po kerkoj me shume. Stilin e ndryshon gjodhere, zemren e ke te mbushur sherr. Vetja ne shum qef te paska hy, e po mendon qe ska me ty. Do te vuash edhe ti ashtu si une, te zezat nuk paskan fund, nuk te duruj tash me shume. Do te vuash dite per dite e nat per nat, dhe sme vjen keq aspak, skam faj qe ti s'rri rehat. Do te vuash edhe ti ashtu si une, te zezat nuk paskan fund, nuk te duruj tash me shume. Do te vuash dite per dite e nat per nat, dhe sme vjen keq aspak, skam faj qe ti s'rri rehat. Ska njeri qe te merr vesh, her flet mire e her flet keq. Sot me don neser jo, kjametin une po e shoh. Ne fije nuk po muj me te ra, gjysma zemres mu ka nda. Ste mjaftoj vetem une ndoshta po kerkoj me shume. Stilin e ndryshon gjodhere, zemren e ke te mbushur sherr. Vetja ne qef shum te paska hy, e po mendon qe ska me ty. Do te vuash edhe ti ashtu si une, te zezat nuk paskan fund, nuk te duruj tash me shume. Do te vuash dite per dite e nat per nat, dhe sme vjen keq aspak, skam faj qe ti s'rri rehat. Do te vuash edhe ti ashtu si une, te zezat nuk paskan fund, nuk te duruj tash me shume. Do te vuash dit per dite e nat per nat, dhe sme vjen keq aspak, skam faj qe ti s'rri rehat. Edhe ti ashtu si une, te zezat nuk paskan fund. Nuk te duroj tash me shume, Dite per dite dhe nat per nat, dhe sme vjen keq aspak, skam faj qe ti s'rri rehat. Do te vuash edhe ti ashtu si une, te zezat nuk paskan fund, nuk te duruj tash me shume. Do te vuash dit per dit e nat per nat, dhe sme vjen keq aspak, skam faj qe ti s'rri rehat.
Songwriters:
Publisher:
Powered by LyricFind