Lyrics to Diktator
Diktator Video:
Teu gableg ka era, teu gableg beungeut
Marentah sakahayang, teu gableg rarasaan

Asa aing pang alusna, asa aing pang benerna
Nincek kanu leutik, leletak kanu gede

Diktator.. anjing!!
Diktator.. setan!!
Diktator.. goblog!!
Diktator.. modar anjing!!

Teu ningali dulur, teu ningali batur
Labrak kabeh kusia nu penting sia senang!!
Songwriters:
Publisher:
Powered by LyricFind