Dhe Deti Na Ka Zili Lyrics

Ardian Trebicka

Non-album songs

Lyrics to Dhe Deti Na Ka Zili
Dhe Deti Na Ka Zili Video:
Dhe zjarrin e mbaje ti Dhe shkarpat i solla unë Dhe erdhi deti pranë nesh Me valë e survalë Të na mbulojë Dhe erdhi deti pranë nesh Kaq shumë na kish zili Për dashurinë Dhe zjarrin e mbaje ti Në pëllëmbë Dhe shkarpat i solla unë në gji S'mjafton as zjarri Të na shkallojë S'mjafton as deti Që të na qetësojë Kur deti të mbetet pikë në erë Dhe kur deti të mbetet pikë në erë Prapë për zjarrin Do të ketë kaq shumë zili Do të kete për dashurinë Kaq shumë zili Qofsh i bekuar o zjarr! Qofsh e bekuar o shkarpë!
Songwriters:
Publisher:
Powered by LyricFind