Lyrics to Carnaval
Carnaval Video:
Hi ha una nit concreta en què tot s'hi val, fotem una festa, muntem un sidral. Avui les paraules també ens disfressem i per un sol dia tot és diferent. Mireu la Tertúlia, com entra triomfant, ens va de Conversa, el punt elegant. Al mig de la pista la paraula Vell, que avui va amb B i tots estan per ell. Fixeu-vos, en Coco es fa dir Cocó, les coses a França sonen molt millor. Mireu quina alegria, n'hi ha un que va de Cap. Visca la polisèmia i els significats! Parelles estables: Para-sol, Aiguardent, Celobert, Trencaclosques també l'Espantaocells. Avui són promíscues: Espantasol, Celardent, Paratemps, Obreclosques i mil Aiguaocells.

Perquè avui és Carnaval, tenim dret a fer l'animal. A anar a contracorrent, a significar coses que ens facin els dies més dolós, no tant transcendents.

Quina pena en Parche, no el deixen entrar, "Ets un barbarisme! Et fots i a callar!". Passeja per fora, veu quatre Pegats, es fa una disfressa i s'intenta colar. El company Palíndrom fa un any va destacar per dur una disfressa estranya a matar. "Em dic Cita'l a l'àtic. No veieu que bo que és?". Però aquest any no es complica i tots l'hem entès. Vesteix monosíl·lab: avui es diu Pep. Com balla la Porta! Topar, Tropa, Patró. El Pany que ho intenta, però quin Nyap, Déu n'hi do! Carai la Llumeta, s'abraça amb el Pal, "No em digueu Llumeta, avui sóc un Fanal!".

Perquè avui és Carnaval, tenim dret a fer l'animal. A anar a contracorrent, a significar coses que ens facin els dies més dolós, no tant transcendents.

L'endemà t'aixeques cansat però content. Un diumenge s'afronta, a poc a poc i anar fent. Et mires al diccionari i tornes a ser tu. I creus que és injust però no ho dius a ningú.


(Gracias a anònimo por esta letra)
Songwriters:
Publisher:
Powered by LyricFind