Lyrics to Axhamiu
Axhamiu Video:
Axhamiu

Sa Shumë I Ri Dhe Axhami,

Më Lodhi Vrapimi Pas Ty.

Veq Për Një Fjalë Moj,

Per Nje Dëshir.

Më Lodhe Moj Hiq Ske Mëshir.

Sa Shumë Të Dua,

Moj, Sa Të Ëndrroj.

Sa Kpuca I Grisa Ti Njësoj.

Sa Net Pa Gjum E Ti Po Fle Rehat.

Po Ma Bën Si Per Inat.(Chorus)

Ndonse Jam Un Axhami,

Mos Mendo Se Jam Femi.

Me Ka Nana Djal Dukat,

Sa Shpejt Kam Me Ta Ba Mat.

(Repeat Chorus)Hajt, Se Krejt Ka Me Tu Kthy,

Hajt Se Do T'lutesh Ti.

Unë Të Kam Thën,

Ty Kam Me T'zan.

Shtoset E Tua Lej Me Nje Ane.

Qan Ti Per Ty, O Moj,

Po Thot Shoqëri.

Më Lodhe Po Ma Shton Merzin.

Sa Shumë Të Dua Moj,

Sa Të Endrroj

Sa Kpuca I Grisa, Ti Njësoj.

Sa Netë Pa Gjumë E Ti Po Flen Rehat.

Po Ma Bën Si Për Inat.(Repeat Chorus 2Times)Hajt, Se Krejt Ka Me T'u Kthy. Hajt Se Do T'lutesh Ti.

Ndose Jam Unë Axhami,

Mos Mendo Se Jam Fëmi.

Më Ka Nana Djal Dukat.

Sa Shpejt Kam Me Ta Ba Mat.

(Repeat)

Hajt, Se Krejt Ka Me Tu Kthy,

Hajt Se Do T'lutesh Ti.KuSSieS ALmira :P
Songwriters:
Publisher:
Powered by LyricFind