Lyrics to Ali Pashai
Ali Pashai Video:
Koka në Stambollë more, e trupi në Janinë, e të shtrinë Ali Pasha more, e o Pasha të shtrinë. Se një varr i vetëm more, e s'ta nxe dot lavdinë, e të shtrinë Ali Pasha more, e o Pasha të shtrinë. Zbardhur mjekrë gjatë more, e si bora në brinjë, e të shtrinë Ali Pasha more, e o Pasha të shtrinë. Dhe që nga bedenat more, e ulërin stuhia, e si mjergull te koka more, e rri Vasiliqia. Koka në Stambollë more, e trupi në Janinë, e të shtrinë Ali Pasha more, e o Pasha të shtrinë.
Songwriters:
Publisher:
Powered by LyricFind