Lyrics to Adios
Adios Video:
Dhoma e fjetjes pa ajros
E ti lakuriq po flen
Dhe era ne banes
Parfim t'femnave po vjen
Dy gota ne tavolin
E ti vishnje nuk pin
Numra te ri ne telefon
E kto bikinit miat s'jon

Honey vet e lype - Adios
Honey vet e lype - Adios
Honey vet e lype - Adios
Hej papi - It's over

Honey vet e lype - Adios
Honey vet e lype - Adios
Honey vet e lype - Adios
Hej papi - It's over

Shejat ne qaf kush ti la
Mos me thuaj qe se din
Unaza jote esht ne tok
Kmisha jote plot karmin
Era dhomes i vjen tim
Ti cigare nuk pin
Numra te ri ne telefon
E kto bikinit miat s'jon

Honey vet e lype - Adios
Honey vet e lype - Adios
Honey vet e lype - Adios
Hej papi - It's over

Honey vet e lype - Adios
Honey vet e lype - Adios
Honey vet e lype - Adios
Hej papi - It's over

[...]

Honey vet e lype - Adios
Honey vet e lype - Adios
Honey vet e lype - Adios
Hej papi - It's over

Honey vet e lype - Adios
Honey vet e lype - Adios
Honey vet e lype - Adios
Hej papi - It's over
Songwriters:
Publisher:
Powered by LyricFind