Vetem Ty Lyrics

Vetem Ty lyrics

Alban Skenderaj

Rate this song:
1 2 3 4 5
No votes yet, be the first!
Vetem Ty Video:
Lyrics to Vetem Ty Alban Skenderaj - Vetem ty Me mire te isha une nje shkemb dhe dallget te rrihnin ne koken qe sme dhemb Nese me mire do te ishte te isha un nje mal dielli me rreze te me griste kemishen e bardh Edhe me mir do te ishte te kisha un nje peme me fruta e gjethe te blerta qe kur te mos bien me mire akoma do te ishte te kisha un nje kenge tinguj e nota te mblidhja ne çdo vend Por un e di, e dashur kam nje detyrim gjithmon me ty, ne lindje perendim jo s'mund te jem as shkemb, as mal, as peme thjesht nje njeri per ty un do te jem Se ti je motiv i jetes time veç per ty do te jetoj ti me ben te fle pa mendime vetem ty un enderroj Sikur te isha nje cope qielli i ftoht ne zemren tende do vija un te lendroja edhe nje yll te isha me diellin drit ne sy driten time te gjithen do te ta falja ty Ty vetem ty Ty vetem ty Ty gjithmone ty Ty vetem ty Por une e di, tani cdo gje ka nje kuptim, eshte thjesht nje ndjenje, pa fund pa perendim, tani po mund te jem, dhe shkemb dhe mal dhe peme, gjithcka per ty, per ty une do te jem. Se ti je motiv i jetes time veç per ty do te jetoj ti me ben te fle pa mendime vetem ty un enderroj


Alban Skenderaj - Vetem ty
Me mire te isha une nje shkemb
dhe dallget te rrihnin ne koken qe sme dhemb
Nese me mire do te ishte te isha un nje mal
dielli me rreze te me griste kemishen e bardh
Edhe me mir do te ishte te kisha un nje peme
me fruta e gjethe te blerta qe kur te mos bien
me mire akoma do te ishte te kisha un nje kenge
tinguj e nota te mblidhja ne çdo vend
Por un e di, e dashur kam nje detyrim
gjithmon me ty, ne lindje perendim
jo s'mund te jem as shkemb, as mal, as peme
thjesht nje njeri per ty un do te jem
Se ti je motiv i jetes time
veç per ty do te jetoj
ti me ben te fle pa mendime
vetem ty un enderroj
Sikur te isha nje cope qielli i ftoht
ne zemren tende do vija un te lendroja
edhe nje yll te isha me diellin drit ne sy
driten time te gjithen do te ta falja ty
Ty vetem ty
Ty vetem ty
Ty gjithmone ty
Ty vetem ty
Por une e di,
tani cdo gje ka nje kuptim,
eshte thjesht nje ndjenje,
pa fund pa perendim,
tani po mund te jem,
dhe shkemb dhe mal dhe peme,
gjithcka per ty,
per ty une do te jem.
Se ti je motiv i jetes time
veç per ty do te jetoj
ti me ben te fle pa mendime
vetem ty un enderroj


Songwriters:
Publisher:
Powered by LyricFind
[ These are Vetem Ty Lyrics on http://www.lyricsmania.com/ ]
Other Alban Skenderaj Lyrics
Comments to these lyrics
Leave a Comment
No comments to these lyrics yet, be the first!
Say you like Lyrics Mania!