Unaz E Arte Lyrics

Unaz E Arte lyrics

Mentor Kurtishi

Rate this song:
1 2 3 4 5
No votes yet, be the first!
Unaz E Arte Video:
Lyrics to Unaz E Arte E ma e mira vjet ma e mira shekuj
Ne zemren time gjithmone ke me mbetur
Ndoshta je martuar ndoshta ke dhe femi
Ndoshta te ka marr malli ty me me pa me sy
Ndoshta je martuar ndoshta ke dhe femi
Ndoshta te ka marr malli ty me me pa me sy
Unaz moj unaz e arte
Vetem ti me mbete nje kujtim i zjarrt
Unaz moj unaz e arte
Vetem ti me mbete nje kujtim i zjarrt
Dikush shuan mendjen ne buzet e tua
A te bjen ne mend e dashur
Se te kam dashuru
Gjith pranverat qe do te vin
E do te kalojn
Zemren time pa ti smundem ta gezoj
Gjith pranverat qe do te vin
E do te kalojn
Zemren time pa ti smundem ta gezoj
Unaz moj unaz e arte
Vetem ti me mbete nje kujtim i zjarrt
Unaz moj unaz e arte
Vetem ti me mbete nje kujtim i zjarrt
Unaz moj unaz e arte
Vetem ti me mbete nje kujtim i zjarrt
Unaz moj unaz e arte
Vetem ti me mbete nje kujtim i zjarrt
MEIN LIEBLINGSLIEEEEDDDDD
[ These are Unaz E Arte Lyrics on http://www.lyricsmania.com/ ]
Other Mentor Kurtishi Lyrics
Comments to these lyrics
Leave a Comment
No comments to these lyrics yet, be the first!
Say you like Lyrics Mania!