Tfala Nga Mergimi Lyrics

Tfala Nga Mergimi lyrics

Adem Ramadani

Rate this song:
1 2 3 4 5
No votes yet, be the first!
Tfala Nga Mergimi Video:
Lyrics to Tfala Nga Mergimi O t'fala u qoj o nga mergimi
O pa ba gjum pom zbardh agimi
O tuj kujtu per hero at voter
O ku e lash nanen o me gjith moter
O jam merzit o more vlla
O zemra ime per ju u tha
O larg atdheute ne dhe te huj
O me fol gjuhen e tjeter kuj
O gjith ne leter du me jav shkru
O jam merzit por sju kam harru
O fjalt e babes o i kam nder ment
Guri i rand peshon n'vend vet
O jam merzit o more vlla
O zemra ime per ju tuj kja
O larg atdheute ne dhe te huj
O me fol gjuhen e tjeter kuj
O tok e huj oh o tok mizore
Buka e gurbetit o me 7 korre
O mka marr malli du me ju pa
O zemra ime per ju tuj kja
O jam merzit o more vlla
O zemra ime per ju u tha
O larg atdheute ne dhe te huj
O me fol gjuhen e tjeter kuj
[ These are Tfala Nga Mergimi Lyrics on http://www.lyricsmania.com/ ]
Other Adem Ramadani Lyrics
Comments to these lyrics
Leave a Comment
No comments to these lyrics yet, be the first!
Say you like Lyrics Mania!