Sia Lyrics

Sia lyrics

Tcukimay

Rate this song:
1 2 3 4 5
No votes yet, be the first!
Sia Video:
Lyrics to Sia Aing teu hayang ningali sia..
Sia geus nyieun kutukan jang aing,
Gara-gara sia aing teu teunang,
Hirup aing loba diudag dosa..

Aing teu hayang manggihan sia,
Sia geus ngancur keun aing,
Sia ngan ukur terror jang aing
Sia teu eureun neror ka aing

Sia.. anjing.. sia.. goblog!!
Sia ngan bias misah keun aing..
Sia.. anjing.. sia.. goblog!!
Sia ngan bisa nyieun 'berwarna'
Sia.. anjing.. sia goblog!!
Sia .. euweuh, aya… TCUKIMAY !!
[ These are Sia Lyrics on http://www.lyricsmania.com/ ]
Other Tcukimay Lyrics
Comments to these lyrics
Leave a Comment
No comments to these lyrics yet, be the first!