Plas Moj Zemer E Robruar Lyrics

Plas Moj Zemer E Robruar lyrics

Mentor Kurtishi

Rate this song:
1 2 3 4 5
No votes yet, be the first!
Plas Moj Zemer E Robruar Video:
Lyrics to Plas Moj Zemer E Robruar Spaskam fat un me jetuar Si krejt shokt e mi Mrenda vitet e rinis Mu dasht tshkoj ngurbet Lash familjen i lash shoket Si me tlan un ty Po frigohem se tmashtrojn moj Ende je e re Plas moj zemer e robruar Je robru prej dashuris Ajo shkoj dhe me la vetem Qofsh mallku gurbeti zi Plas moj zemer e robruar Je robru prej dashuris Ajo shkoj dhe me la vetem Qofsh mallku gurbeti zi Zgjohem naten shkoj te dera Mendoj se troket Shpesh her zerin ta ndegjoj moj Sikur ti pom thrret Mtradhtoj shoku Me tradhtuan ata syt e zi Mka gjiku mu perendia Te jetoj nvetmi Plas moj zemer e robruar Je robru prej dashuris Ajo shkoj dhe me la vetem Qofsh mallku gurbeti zi Plas moj zemer e robruar Je robru prej dashuris Ajo shkoj dhe me la vetem Qofsh mallku gurbeti zi


Spaskam fat un me jetuar
Si krejt shokt e mi
Mrenda vitet e rinis
Mu dasht tshkoj ngurbet
Lash familjen i lash shoket
Si me tlan un ty
Po frigohem se tmashtrojn moj
Ende je e re
Plas moj zemer e robruar
Je robru prej dashuris
Ajo shkoj dhe me la vetem
Qofsh mallku gurbeti zi
Plas moj zemer e robruar
Je robru prej dashuris
Ajo shkoj dhe me la vetem
Qofsh mallku gurbeti zi
Zgjohem naten shkoj te dera
Mendoj se troket
Shpesh her zerin ta ndegjoj moj
Sikur ti pom thrret
Mtradhtoj shoku
Me tradhtuan ata syt e zi
Mka gjiku mu perendia
Te jetoj nvetmi
Plas moj zemer e robruar
Je robru prej dashuris
Ajo shkoj dhe me la vetem
Qofsh mallku gurbeti zi
Plas moj zemer e robruar
Je robru prej dashuris
Ajo shkoj dhe me la vetem
Qofsh mallku gurbeti zi


Songwriters:
Publisher:
Powered by LyricFind
[ These are Plas Moj Zemer E Robruar Lyrics on http://www.lyricsmania.com/ ]
Other Mentor Kurtishi Lyrics
Comments to these lyrics
Leave a Comment
No comments to these lyrics yet, be the first!
Say you like Lyrics Mania!