Nuse Po Shkon Lyrics

Nuse Po Shkon lyrics

Duli

Rate this song:
1 2 3 4 5
No votes yet, be the first!
Nuse Po Shkon Video:
Lyrics to Nuse Po Shkon E n'degjoj nje tupan qe ushton n'largesi une i mbyll ne shpi si qyqja n'vetmi Nga nje pik loti m'rrjell nga dy syt e mi dhe leshoj nga nje vaj per dashuri Nuse po shkon dhe po loton shkon per djal qe ti se don deshmitar jane dhe zogjet ne mal jemi desht por na kan n'dar Kete rrall jam nen ure me asht ba zemra gur z'du ma kurr drit me pa se nga shpirti me kan n'da Z'dua mjeku mem sheru z'dua shoket mem vizitu vec atehere kur ne varr kan mem cu Nuse po shkon dhe po loton shkon per djal qe ti se don deshmitar jane dhe zogjet ne mal jemi desht por na kan n'dar


E n'degjoj nje tupan
qe ushton n'largesi
une i mbyll ne shpi
si qyqja n'vetmi
Nga nje pik loti m'rrjell
nga dy syt e mi
dhe leshoj nga nje vaj
per dashuri
Nuse po shkon
dhe po loton
shkon per djal
qe ti se don
deshmitar jane
dhe zogjet ne mal
jemi desht por
na kan n'dar
Kete rrall
jam nen ure
me asht ba zemra gur
z'du ma kurr drit me pa
se nga shpirti me kan n'da
Z'dua mjeku mem sheru
z'dua shoket mem vizitu
vec atehere kur ne varr
kan mem cu
Nuse po shkon
dhe po loton
shkon per djal
qe ti se don
deshmitar jane
dhe zogjet ne mal
jemi desht por
na kan n'dar


Songwriters:
Publisher:
Powered by LyricFind
[ These are Nuse Po Shkon Lyrics on http://www.lyricsmania.com/ ]
Say you like Lyrics Mania!