Msitet Pot Vine Te Dera Lyrics

Msitet Pot Vine Te Dera lyrics

Duli

Rate this song:
1 2 3 4 5
No votes yet, be the first!
Lyrics to Msitet Pot Vine Te Dera (Strofa 1) Lumja nana lumja shume vjet te kam pret me mund e gazep bije moje te kam rrite kurr se prisha zemren kurre s'kam ba sefa sh'ka a kan mae mira per cike e kam da sh'ka a kan mae mire per cike e kam da (Refreni) M'sit po vine te dera po vin rend me muj tash poe di moj bija e nanes se je e deres huj (2) N'dac meu merzit n'dac gajle me bajt kur pi vika dita s'po di vete kat n'daje (2) (Strofa 2) Bashke me drite si molla e si lulja n'rrem Sa shpejt cike u rrite kurr se bana n'men Me e percjell sot ciken koka kan ba ran kerkush sun pe zika bije moj venin tan (2) (Refreni)(2) Raporto E identifikuar Je e imja : Adem Ramadani, Muharrem Ahmeti, Duli, Gazi, dhe Xheki. Etj... « Përgjigjja #147 në: 10 Janar, 2005, 00:53 » -------------------------------------------------------------------------------- Duli -Do te qaj- (Strofa 1) E leshove zemren time e tash dashke me u shkulur ku eshte shkaku qe t'kam humbur kush prej meje t'ka larguar (2) (Refreni) Dot qaj dot qaj gjer sa syt e me te nxjerrin gjak Dot qaj dot qaj edhe pse ti nuk behesh merak (Strofa 2) Sa here buzet kur mi dhave i kafshoj por tuj lotuar si met than qe t'kam harruar kur per mu ishe premtuar (2) (Refreni)(4)


(Strofa 1)
Lumja nana lumja shume vjet te kam pret
me mund e gazep bije moje te kam rrite
kurr se prisha zemren kurre s'kam ba sefa
sh'ka a kan mae mira per cike e kam da
sh'ka a kan mae mire per cike e kam da
(Refreni)
M'sit po vine te dera
po vin rend me muj
tash poe di moj bija e nanes
se je e deres huj (2)
N'dac meu merzit
n'dac gajle me bajt
kur pi vika dita
s'po di vete kat n'daje (2)
(Strofa 2)
Bashke me drite si molla
e si lulja n'rrem
Sa shpejt cike u rrite
kurr se bana n'men
Me e percjell sot ciken
koka kan ba ran
kerkush sun pe zika
bije moj venin tan (2)
(Refreni)(2)
Raporto E identifikuar
Je e imja
: Adem Ramadani, Muharrem Ahmeti, Duli, Gazi, dhe Xheki. Etj...
« Përgjigjja #147 në: 10 Janar, 2005, 00:53 »
--------------------------------------------------------------------------------
Duli
-Do te qaj-
(Strofa 1)
E leshove zemren time
e tash dashke me u shkulur
ku eshte shkaku qe t'kam humbur
kush prej meje t'ka larguar (2)
(Refreni)
Dot qaj dot qaj
gjer sa syt e me
te nxjerrin gjak
Dot qaj dot qaj
edhe pse ti
nuk behesh merak
(Strofa 2)
Sa here buzet kur mi dhave
i kafshoj por tuj lotuar
si met than qe t'kam harruar
kur per mu ishe premtuar (2)
(Refreni)(4)


Songwriters:
Publisher:
Powered by LyricFind
[ These are Msitet Pot Vine Te Dera Lyrics on http://www.lyricsmania.com/ ]
Say you like Lyrics Mania!