Nelere Katlandi Bu Yürek Lyrics

Cilgin Sedat

Non-album songs

Lyrics to Nelere Katlandi Bu Yürek
Nelere Katlandi Bu Yürek Video:
Ilk degil son degil veda edisim benim
üzülmem aglamam söz sana sevdigim
hic bir sey söyleme konusma ne olur
ardina bakmada git yüregime dert olur

Nelere katlandi bu yürek
bunada katlanir elbet
ne acilar cekti bu yürek
bunada alisir elbet

Siir:
Bir gece vakti, ansizim bir telefonumla uykundan cigliklarla uyanacaksin. Telefonda benim sesimi duydugunda, cildiracaksin. Seni yanima cagirdigimda, kosa kosa gelecek, yine benim gögsüme basini dayayip, sabaha kadar misil, misil uyuyacaksin. Sabaha karsi uyandiginda, bir elini saga, ötekini sola atacaksin ama nafile, cünkü bu sefer cilgina ulasamayacaksin.
Hatirlar misin? Zamaninda sen benim askimi, sen benim sevgimi, sen benim yüregimi, ataköy de bir kata, tarabyada bi yata, bir de bes para etmez bir cep telefonuna satip giderken, sana iki cift söz söylemistim. Bir gün her ne pahasina olursa olsun, bende senin askinin bedelini ödeyip, satin alacagim demistim. Iste o gün geldi catti.
Gözlerini iyice actiginda, basucunda eflatun bir zarf bulacaksin. Iyi hatirla, bir zamanlar sana ilk ask mektubum o, sana ilk seni seviyorum diye, eflatun zarf icinde yazip vermistim.
O zarfi aldiginda, cigliklarla haykirmis, askim, canim, erkegim, demistin. Simdi ise, o zarfi actiginda, gözlerin fal tasi gibi acilacak.
Yerinden cikacak, cünkü o zarfin icinde senin dün gece ki askinin bedeli yatiyor.
Sen benim gönlümde, sen benim gözümde, bes kurus bile etmezsin ya. Simdi hayatimdan ebediyen ciktin seni allaha havale ediyorum..!
Songwriters:
Publisher:
Powered by LyricFind