Edhe Pa Ty U Knaqa Lyrics

Edhe Pa Ty U Knaqa lyrics

Gili

Rate this song:
1 2 3 4 5
No votes yet, be the first!
Edhe Pa Ty U Knaqa Video:
Lyrics to Edhe Pa Ty U Knaqa Ike E Me Le Duke Lotu Pik E Madh Ne Mua Mbeti U Mesova Pa Ty Me Jetu Mbeta Gjall Asgja Nuk Me Gjeti Dielli Pa Ty Lind E Perendon Edhe Pa Ty Jeta Po Vazhdon Krejt Cka Deshta Dhe Cka Kam Endrru U Mbulu Ne Harres U Mesova Pa Ty Me Jetu Edhe Per Mu Paska Shpres Edhe Pa Ty Jeta Po Vazhdojka Edhe Pa Ty Po Bajka, Po Bajka Gajle Tjera Tash Mos Paça Une Edhe Pa Ty U Knaqa, Une Edhe Pa Ty U Knaqa Se As Lumturin Mos Paça, Une Dhe Pa Ty U Knaqa Une Dhe Pa Ty U Knaqa Krejt çka Deshta Dhe çka Kam Endrru U Mbulu Ne Harres U Mesova Pa Ty Me Jetu Edhe Per Mu Paska Shpres Edhe Pa Ty Jeta Po Vazhdojka Edhe Pa Ty Po Bajka Po Bajka Gajle Tjera Tash Mos Paça Une Dhe Pa Ty U Knaqa Une Dhe Pa Ty U Knaqa Se As Lumturin Mos Paça Une Dhe Pa Ty U Knaqa Une Dhe Pa Ty U Knaqa


Ike E Me Le Duke Lotu
Pik E Madh Ne Mua Mbeti
U Mesova Pa Ty Me Jetu
Mbeta Gjall Asgja Nuk Me Gjeti
Dielli Pa Ty Lind E Perendon
Edhe Pa Ty Jeta Po Vazhdon
Krejt Cka Deshta Dhe Cka Kam Endrru
U Mbulu Ne Harres
U Mesova Pa Ty Me Jetu Edhe Per Mu
Paska Shpres
Edhe Pa Ty Jeta Po Vazhdojka
Edhe Pa Ty Po Bajka, Po Bajka
Gajle Tjera Tash Mos Paça
Une Edhe Pa Ty U Knaqa, Une Edhe Pa Ty U Knaqa
Se As Lumturin Mos Paça, Une Dhe Pa Ty U Knaqa
Une Dhe Pa Ty U Knaqa
Krejt çka Deshta Dhe çka Kam Endrru
U Mbulu Ne Harres
U Mesova Pa Ty Me Jetu
Edhe Per Mu Paska Shpres
Edhe Pa Ty Jeta Po Vazhdojka
Edhe Pa Ty Po Bajka Po Bajka
Gajle Tjera Tash Mos Paça
Une Dhe Pa Ty U Knaqa
Une Dhe Pa Ty U Knaqa
Se As Lumturin Mos Paça
Une Dhe Pa Ty U Knaqa
Une Dhe Pa Ty U Knaqa


Songwriters:
Publisher:
Powered by LyricFind
[ These are Edhe Pa Ty U Knaqa Lyrics on http://www.lyricsmania.com/ ]
Other Gili Lyrics
Comments to these lyrics
Leave a Comment
No comments to these lyrics yet, be the first!
Say you like Lyrics Mania!