E Di Lyrics

E Di lyrics

Nora Istrefi

Rate this song:
1 2 3 4 5
No votes yet, be the first!
E Di Video:
Lyrics to E Di Kinse ti mua me do s'ke nevoj mos më trego unë e di unë e di dhe kjo është vetëm një krim e shfrytzon ne dashuri unë e di unë e di gjithë kësaj fund do ti jap veç provo edhe një hap ref:(2x) e di e di njoh mashkuj si ti e di loqk sje si tha je veç me i zi ti mendon se gjithmon shkon unë e di se shum gabon unë e di unë e di çdo fillim ne këtë jetë fundin edhe do ta këtë unë e di unë e di gjithë kësaj fund do ti jap veç provo edhe një hap ref:(2x) e di e di njoh mashkuj si ti e di loqk sje si tha je veç me i zi gjith kësaj fund do ti jap veç provo edhe një hap ref:(4x) e di e di njoh mashkuj si ti e di loqk sje si tha je veç me i zi


Kinse ti mua me do
s'ke nevoj mos më trego
unë e di unë e di
dhe kjo është vetëm një krim
e shfrytzon ne dashuri
unë e di unë e di
gjithë kësaj fund do ti jap
veç provo edhe një hap
ref:(2x)
e di e di
njoh mashkuj si ti
e di loqk sje si tha
je veç me i zi
ti mendon se gjithmon shkon
unë e di se shum gabon
unë e di unë e di
çdo fillim ne këtë jetë
fundin edhe do ta këtë
unë e di unë e di
gjithë kësaj fund do ti jap
veç provo edhe një hap
ref:(2x)
e di e di
njoh mashkuj si ti
e di loqk sje si tha
je veç me i zi
gjith kësaj fund do ti jap
veç provo edhe një hap
ref:(4x)
e di e di
njoh mashkuj si ti
e di loqk sje si tha
je veç me i zi


Songwriters:
Publisher:
Powered by LyricFind
[ These are E Di Lyrics on http://www.lyricsmania.com/ ]
Other Nora Istrefi Lyrics
Comments to these lyrics
Leave a Comment
No comments to these lyrics yet, be the first!
Say you like Lyrics Mania!