Dua Te Vdes Lyrics

Dua Te Vdes lyrics

Elita 5

Rate this song:
1 2 3 4 5
No votes yet, be the first!
Dua Te Vdes Video:
Lyrics to Dua Te Vdes Dua të vdes Dhe pse jam i ri Ndoshta kur do të dëgjosh Do të qash dhe ti (përsëritet) (refren) Por dije se kam vdek' Dhe zemra mu bo hi Dhe s'mendoj Më për ty ------------------------- Ndoshta do të gëzohesh Se nga unë do të lirohesh Ndoshta do të qash Se nga unë do te ndahesh (përsëritet) (refreni)


Dua të vdes
Dhe pse jam i ri
Ndoshta kur do të dëgjosh
Do të qash dhe ti
(përsëritet)
(refren)
Por dije se kam vdek'
Dhe zemra mu bo hi
Dhe s'mendoj
Më për ty
-------------------------
Ndoshta do të gëzohesh
Se nga unë do të lirohesh
Ndoshta do të qash
Se nga unë do te ndahesh
(përsëritet)
(refreni)


Songwriters:
Publisher:
Powered by LyricFind
[ These are Dua Te Vdes Lyrics on http://www.lyricsmania.com/ ]
Other Elita 5 Lyrics
Comments to these lyrics
Leave a Comment
No comments to these lyrics yet, be the first!
Say you like Lyrics Mania!