Ali Pashai Lyrics

Ali Pashai lyrics

Grupi i Tepelenes

Rate this song:
1 2 3 4 5
No votes yet, be the first!
Ali Pashai Video:
Lyrics to Ali Pashai Koka në Stambollë more, e trupi në Janinë, e të shtrinë Ali Pasha more, e o Pasha të shtrinë. Se një varr i vetëm more, e s'ta nxe dot lavdinë, e të shtrinë Ali Pasha more, e o Pasha të shtrinë. Zbardhur mjekrë gjatë more, e si bora në brinjë, e të shtrinë Ali Pasha more, e o Pasha të shtrinë. Dhe që nga bedenat more, e ulërin stuhia, e si mjergull te koka more, e rri Vasiliqia. Koka në Stambollë more, e trupi në Janinë, e të shtrinë Ali Pasha more, e o Pasha të shtrinë.


Koka në Stambollë more,
e trupi në Janinë,
e të shtrinë Ali Pasha more,
e o Pasha të shtrinë.
Se një varr i vetëm more,
e s'ta nxe dot lavdinë,
e të shtrinë Ali Pasha more,
e o Pasha të shtrinë.
Zbardhur mjekrë gjatë more,
e si bora në brinjë,
e të shtrinë Ali Pasha more,
e o Pasha të shtrinë.
Dhe që nga bedenat more,
e ulërin stuhia,
e si mjergull te koka more,
e rri Vasiliqia.
Koka në Stambollë more,
e trupi në Janinë,
e të shtrinë Ali Pasha more,
e o Pasha të shtrinë.


Songwriters:
Publisher:
Powered by LyricFind
[ These are Ali Pashai Lyrics on http://www.lyricsmania.com/ ]
Comments to these lyrics
Leave a Comment
No comments to these lyrics yet, be the first!